Word nu partner van SportXtra!

Heb je een eigen bedrijf en vindt je het ook zo belangrijk dat kinderen meer gaan bewegen in de schoolvakanties? Word dan een partner van ons.

Wij, SportXtra, zijn namelijk op zoek naar bedrijven die onze partner willen worden. Er zijn verschillende pakketten die je als ‘Partner’ af kunt nemen (zie de pakketten onder dit bericht). Hieronder worden de verschillende opties binnen die pakketten kort toegelicht.

Logo op website:
Je krijgt een eigen plekje met logo op onze website onder het kopje ‘Onze partners’, met daarin een korte omschrijving van je bedrijf met een link naar de website.

Logo op sociale media:
Wij posten op onze sociale media dat er een partnerschap aangegaan is met je bedrijf. Hierbij zal naast een korte omschrijving ook jullie logo en website te zien zijn. Onze sociale media wordt door bijna 2.000 mensen gevolgd en we zijn groeiende. 

Logo op doek:
Je krijgt een plekje op een van onze doeken, van 215 cm bij 73 cm, die wij tijdens onze evenementen ophangen. Zie bijlage 2: ‘Doek partners’. Tijdens onze evenementen worden er foto’s en video’s gemaakt die door onze volgers worden gezien. Hierdoor kom je niet alleen in beeld bij de voorbijgangers die dag, maar ook bij onze volgers.

Logo op kleding:
Tijdens al onze evenementen lopen onze medewerkers in opvallende kleding van SportXtra. Je logo of naam zal op de achterkant van onze shirt en trui geplaatst worden. Op deze manier zal je logo of naam goed te zien zijn.

Een partnerschap wordt aangegaan voor 12 maanden. Voor het verstrijken van deze maanden zal er opnieuw contact gezocht worden voor het jaar erop. De kosten voor de verschillende pakketten zijn terug te zien onder dit bericht.

Met het geld van de partners kunnen we nieuwe en innovatieve materialen kopen om het voor de jeugd die bij ons komt sporten nog leuker en uitdagender te maken. Op deze manier proberen wij onze evenementen aantrekkelijker te maken, waardoor nog meer kinderen lekker komen sporten en spelen in hun schoolvakanties.’    

Wil je partner worden of heb je een vraag? Stuur dan een mail naar info@sportxtra.nl.