Evenementen meivakantie

Maandag 3 mei organiseren wij weer de SportXtra Sportmix! Dit betekend dat er een dagdeel vol met sportactiviteiten georganiseerd wordt, voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar, op het sportcomplex van BVC’12. Dit zal plaatsvinden van 09:30 uur tot 12.00 uur. Er zal ook een groot luchtkussen aanwezig zijn van 5×5 meter. Deze wordt geleverd door Flipverhuur.nl.

De kosten per deelname zal €7,50 zijn. Wij kunnen op dit evenement helaas geen eventuele kortingen rekenen (Button, stapelkorting etc.).

Aanmelden? Ga naar het aanmeldformulier op deze website.

Zondag 2 mei sturen wij een mail met bevestiging of dit wél of niet door zal gaan. Dit in verband met de weersvoorspellingen en het aantal aanmeldingen. Wij zullen de RIVM-richtlijnen strikt hanteren en sturen u die zondag bij doorgang daarover meer informatie toe.

_________________________________________________

Dinsdag 4, donderdag 6, maandag 10 en donderdag 13 mei organiseren wij weer de Sport- en speldagen! Dit betekend dat er verschillende dagen vol met sportactiviteiten georganiseerd worden, voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar, op het sportcomplex van BVC’12. Dit zal plaatsvinden van 09:30 uur tot 14.30 uur.

De kosten per deelname zal €19,50 zijn. Bij dit evenement is het mogelijk om de SportXtra button in te leveren. Bij deze prijs zit een lunch en een gezond tussendoortje inbegrepen.

Aanmelden? Ga naar het aanmeldformulier op deze website.